TÜM HABERLER

ML 201 Biyomedikal Laboratuvarı Technology, Engineering and Science Labs (TESLA)’da faaliyete geçti.

Birçok biyomedikal uygulama ve görüntüleme işlerinin yapılabildiği, hem tıbbi hem de elektronik cihazlarla donatılan Biyomedikal Laboratuvarı TESLA’da yer almaktadır.

Laboratuvarımızda yer alan son teknoloji ile hazırlanmış bu cihazlar, Türkiye’de sayılı üniversite ve araştırma merkezinde bulunup, bu açıdan ege bölgesinde tek olma özelliğine sahiptir. Laboratuvar altyapısı öğrencilere birebir deney yapma imkânı sunmanın yanında bölgedeki biyoteknoloji ve biyomedikal firmalarına biyomekanik ve biyofiziksel analiz hizmeti vererek, öğrenciler ve şirketler arasında köprü olmayı da amaçlamaktadır.

Yrd. Doç. Dr. Osman Doluca'nın DNA Katlanmasındaki Topolojik Farklılıklara Bağlı Gelişen Genetik Hastalıkları Üzere TÜBİTAK Projesi

BME Bölümü Yrd. Doç. Dr. Osman Doluca hocalarımızın DNA katlanmasındaki topolojik farklılıklara bağlı gelişen genetik hastalıkları araştırmak üzere TÜBİTAK projesi uygun görülmüştür.